Me olemme

NE OSAAVAT JA URHEILULLISET URHEILUHIEROJAT ROVANIEMELTÄ

HIEROJAMME

Nuori, positiivinen ja sporttinen henkilökuntamme palvelee kauppatorin kupeessa osoitteessa

Pohjolankatu 4

Niko Marttiini
Niko MarttiiniUrheiluhieroja
Hei! Olen Niko Marttiini ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi Rovaniemen Santasport Lapin Urheiluopistolta kesäkuussa 2016, erikoistuen urheiluhierojaksi. Valmistuttuani jäin Santasportille töihin kesän ajaksi. Työskentely hyvässä porukassa oli mukavaa ja antoisaa, mutta halusin silti lähteä pois tutusta ja turvallisesta. Perustimme Essin kanssa yhteiset tilat ja niin Urheiluhierojat N&E sai alkunsa.

Nuoresta iästäni huolimatta olen jo kokenut monenlaista. Lukiosta päästyäni en vielä tiennyt, mitä alaa haluaisin lähteä opiskelemaan, joten lähdin suorittamaan asepalvelusta Rovaniemelle. Palvelus jäi kesken, kun eturistiside sekä kierukka menivät rikki polvestani. Polveani kuntouttaessa kiinnostuin ihmisen hyvinvoinnin ylläpitämisestä, mikä johti nykyisen ammatin valintaan. Useiden loukkaantumisten jälkeen olen itse henkilökohtaisesti todennut, miten tärkeää on pitää omaa hyvinvointia yllä. Älä päästä itseäsi siihen pisteeseen, että joudut lähtemään etsimään apua, vaan ole aktiivinen. Hieronta on osa kokonaisuutta, joka auttaa niin urheilijoita, aktiivisesti liikkuvia kuin työikäisiä saamaan itsestään enemmän irti. Terveys ei ole itsestäänselvyys.

Olen aina harrastanut monipuolista liikuntaa: uintia, jalkapalloa, luistelua, juoksua, jne. Salibandysta muodostui päälajini noin 10 vuotta sitten. Loukkaantumiset ovat sekoittaneet kehitystäni, mutta en ole koskaan antanut sen haitata tekemistäni. Kuntosali ja juoksuharrastus ovat säilyneet vahvasti tukemassa kehitystäni paremmaksi urheilijaksi. If there is a will there’s a way – jos olet mentaalisesti valmis, rehellinen itsellesi ja omille unelmillesi, tiedostat mitä ne vaativat ja olet valmis tekemään töitä niiden eteen, on ne mahdollista saavuttaa.
Haluan toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi kokeilemaan pohjoisen pallonpuoliskon parhaita hierojia, sillä olemme rautaisia ammattilaisia jotka osaavat asiansa. Tervetuloa!

Essi Jokelainen
Essi JokelainenUrheiluhieroja
Esittely tulossa
Jari Kenttämaa
Jari KenttämaaUrheiluhieroja
Olen Jari Kenttämaa ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi Rovaniemen Santasport Lapin Urheiluopistolta kesäkuussa 2016, erikoistuen urheiluhierojaksi. Perustin oman toiminimeni heinäkuussa 2016 ja helmikuusta 2017 alkaen aloitin työskentelyn samoissa liiketiloissa Nikon ja Essin kanssa.

Urheilullinen harrastuneisuuteni on monipuolista: Olen harrastanut breakdancea ja aikidoa jo useamman vuoden ajan. Lisäksi minulla on kokemusta painonnostosta 15 vuoden ajalta, jossa olen menestynyt pohjoismaiden mestaruustasolla asti. Koen olevani omalla alallani hierojana ja tunnen olevani etuoikeutettu saadessani työskennellä upeassa tiimissä ihmisten parissa. Tykkään yrittäjyyden haasteista ja olen motivoitunut menestymään niin yrittäjyydessä kuin urheilussakin.